25.06.2011 Milovice

07.07.2011 22:30

Poslédní podnik Amatér rally sezóny 2010/2011 jsme si nemohli nechat ujít.  Trať vedla i v zadní části letiště kde se moc nejezdí což jsme rádi přivítali. Bohužel i zde jsme schledali, že jsou díry :). 

Protože jsme měli sjeté pneumatiky museli jsme jet opatrněji no spíš jsme blbli. :)  Smyků bylo dost a  auto drželo čím dál míň.

V první vložce byla ještě trať místy mokrá po předchozích vydatných deštích. A na jednou takovém místě jsme se přetočili-schodou okolností zatáčka u startu. Takže trapas před většinou veřejnosti :). Od čvrté vložky jsem vozil na sedadle spolujezdce odvážlivce, kteří se nebáli vedle mě sednout. Přijeli nás totiž podpořit nejen věrný fanoušek Michal ale i jeho kamarádi Maruška, Linda a Vojta. Za jejich podporu jim děkujeme. Snad se jim v Milovicích líbilo a nenudili se.

 

Celkově jsme skončili sedmý,ale  na výsledky jsme tenkokrát průběžně nekoukali což možná byla chyba protože kdybych si odpustil zbytečné probrždění na poslední vložce mohli jsme být čvrtý ve skupině což by za daných okolností  byl skvělý výsledek.

Auto bohužel po závodech nevypadá dobře. Áčka jsou ještě větší a gumy ještě tenčí a bohužel asi se hnula náprava. Jde hůř řadit dopředu a auto ve vyšších rychlostech je neklidné. Taky to schytal zadní nárazník a blatník-což je moje chyba protože jsem si v jedné zatáčce zbytečně tahal za ručku což nás párkrá vyneslo až do křoví ( trošku tvrdšího křoví ). 

 

A protože to byl poslední podnik tak se určovalo konečné pořadí. Nesmyslným sytémem losování určili vítěze seriálu amatér rally.  Celý šampionát vyhrála ( vylosovala) naše kolegyně z Německa - blahopřejeme. A za první místo v amatér rally je místo spolujezdce v nadcházející rally což byla zrovna Rally Bohemia. A jak se Blahoutovy dařilo pod německým diktátem se můžete podívat třeba zde: