Setkání legend československého rallyesportu.

03.11.2010 12:27

AMK Bílá labuť připravuje na víkend 12-14.11.2010 jízdu pravidelnosti – Rallye Berounka revival, která se pojede po stopách bývalých Rallye Berounka a Praha.

Cílem akce je setkání bývalých jezdců, kteří něco v motoristickém sportu dokázali. Pozvání již přijali – Zděnek Halada, Dalibor Janek, Zděnek Ponec, Josef Srnský, Oldřich Gottfried, Jiří Hák, Eva Nesrstová, Jindřich Štolfa, Antonín Muzikant, František Fadrný, Tomáš Fuchs, Ota Zenkl, Pavel Šofr, Václav Blahna, Miroslav Adámek atd. Během akce bude připraveno i nějaké zpestření určené pro diváky.Jedinou podmínkou ke startu je – účast s vozem do r.v. 1985.  

Centrum soutěže bude v Radotíně, kde v pátek 12. proběhnou přejímky. V sobotu ráno odstartují posádky k jízdě pravidelnosti po stopách výše jmenovaných soutěží s průjezdními a rychlostními kontrolami a s takzvanými Show sekcemi na uzavřených úsecích. Součástí první, Řeporyjské etapy bude SS Učiliště. Následně bude navazovat etapa druhá, Berounská, která skončí v odpoledních hodinách na parkovišti hotelu Stará Živohošť. V neděli odtud odstartuje závěrečná, Dobříšská etapa, která bude mít cíl v Radotíně. Jemu bude předcházet poslední SS u Motokárového centra.

 

https://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=15330&title=rallye-berounka-revival

https://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.php?m=novinky/detail&id=1090

https://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.php?m=novinky/detail&id=1084